Ad

Lyckligt slut för vargen som misstogs vara en hund

Skärmdump från estonianworld.com

Förra veckan skrev vi om de estniska byggjobbarna som hade tagit en varg till veterinären i tro om att det var en nedkyld hund som hade hittat ute på isen. Vargen släpptes senare ut nära den platsen där den blev hittat och GPS-en som den fick med sig efter besöker vittnar om att den verkar återhämtat sig bra. Den här nämligen förflyttat sig drygt åtta mil på en vecka, vilket är en hög siffra i sammanhanget. 

Expertar som uttalat sig tror att den unga varghanen nu sökt sitt eget revir och då den inte fört sig så mycket mot slutet kanske betyder att den hittat just det och gott om föda – ett lyckligt slut helt enkelt.

Källa: Tv.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.