Ad

Lyckat jubileum för Sunne Jaktmässa

Sunne Jaktmässa firade femårsjubileum i och med årets upplaga. En mässa som Magasin Vildmarken har varit en del av ända sedan starten 2014.

– Att ha möjligheten att besöka en mässa med temat som man själv brinner för är alltid underhållande, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

 

 

Sedan starten 2014 har mässan vuxit från år till år. Mässan utspelar sig i Sunne och Rottneros Park, mitt i hjärtat av Värmland, och vänder sig till alla hund-, jakt-, mat- och skogsintresserade. Dessutom är den en mässa som vill och lyckas både stora som små. Att Sunne jaktmässa har jobbat hårt för att vara en mässa för hela familjen är något som Staffan Johansson uppskattar.

– De erbjuder framträdanden, debatter och andra nöjen för familjemedlemmar som kanske inte har samma brinnande intresse för jakt och skytte och det gör mässan till en utmärkt familjeutflykt, säger Staffan Johansson.

Solsken och lysande profiler

Årets upplaga bjöd på ett strålande väder, intressanta utställare och kryddades ytterligare av intressanta profiler som alla har en förkärlek för jakt; eller vad sägs om kriminologen Leif GW Persson, komikern Erik Haag och världens snabbaste trickskytt, 

Patrick Flanigan? Dessutom kunde deltagarna få en pratstund med skeetskytten och OS-profilen Nathalie Larsson som tidigare prytt Magasin Vildmarkens omslag. Hon representerade en av skyttestationerna där besökarna fick möjlighet att prova nya Merkel Helix.

Vad gjorde Vildmarken på mässan?

– Vi tog tempen på mässan, tog intryck av våra kära läsare och hade möjligheten att spana in våra partners nyheter på prylmarknaden, säger Staffan Johansson.

Och fortsätter:

– Bland annat fick vi se Zodiacs nya skogsantenn till Zodiac ONE. Skånejakt visade som vanligt upp det senaste inom nattkikare och Nordik Distribution, som hade rest över 80 mil för att delta på mässan, visade bland annat upp deras nya handkikare från Hawke. RUAG Ammotec Sweden (tidigare Gyttorp) visade upp av sina nya varumärken, FLIR. Dessutom fick vi se handhållna värmekikare som Magasin Vildmarken kommer att bjuda på en recension av senare under säsongen, avslutar Staffan Johansson.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-06

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.