Ad

Luminox Scott Cassell Deep Dive XS.1553

Luminox Scott Cassell

Scott Cassell är en amerikansk polis och dykare som tillsammans med schweiziska Luminox tagit fram den ultimata dykarklockan – Luminox Scott Cassell Deep Dive. Klockans hölje är tillverkad av Carbonox+, som är en blandning av långa kolfibersträngar och andra material. Detta blir mycket starkare än vanlig kolfiber och ger dig extremt slitstarkt, låg vikt, icke vattenabsorberande och dessutom ett snyggt mönster.

Luminox är ett världsberömt klockföretag som har de amerikanska Navy Seals som främsta användare. Lumonix är uppdelat i fyra kategorier SEA, AIR, LAND samt SPACE. Luminox unika ljusteknik gör att klockorna lyser 24/7 i 25 år, oavsett förhållanden, jämfört med de flesta andra klockor använder självlysande färg som måste laddas upp av en ljuskälla och bleknar mycket snabbt.

Runt om i världen är dessa schweiziskt tillverkade klockor välanvända bland elitstyrkor, friluftsmänniskor, dykare, jägare och äventyrare. Svensk grossist är Fondprodukter AB och du hittar din närmaste återförsäljare på deras hemsida.

www.fondprodukter.se

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-03-19

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

Den här gången pryds omslaget av Jens Kjaer Knudsen som tillsammans med Thomas Lindy Nissen var iväg på en strapatsrik tur uppe i bergen i jakt på de spanska manfåren. Det blir såklart även fiskeläsning! Månadens artiklar handlar om bottenmete efter abborre och om hur man lyckas fånga de riktigt stora gäddorna i sina hemmavatten.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com