Ad

Lys upp vägen rejält med de nya Lightforce LED-Xenon extraljusen

Testade empiriskt under svenska vinterförhållande i -33 gradig kyla.

Lightforce

När man kör blir det som bekant ännu kallare så man nog påstå att dessa extraljus levererar under alla svenska väderförhållanden. Lightforce DL230 HTX är ett unikt extraljus som kombinerar Led- och xenonteknik med en 70 watt stark xenonlampan som sitter i en 170 mm stor reflektor och runt den sitter 20 Led-dioder på totalt 80 watt. Tillsammans lämnar de 1 Lux på 1 768 meter. Så ställ bilen, slå på ljusen, knalla 1 768 meter och sätt dig ner och läs en bok i ljuset.

Läs mer på hos tillverkaren

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-15

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.