Ad

Lys upp vägen rejält med de nya Lightforce LED-Xenon extraljusen

Testade empiriskt under svenska vinterförhållande i -33 gradig kyla.

Lightforce

När man kör blir det som bekant ännu kallare så man nog påstå att dessa extraljus levererar under alla svenska väderförhållanden. Lightforce DL230 HTX är ett unikt extraljus som kombinerar Led- och xenonteknik med en 70 watt stark xenonlampan som sitter i en 170 mm stor reflektor och runt den sitter 20 Led-dioder på totalt 80 watt. Tillsammans lämnar de 1 Lux på 1 768 meter. Så ställ bilen, slå på ljusen, knalla 1 768 meter och sätt dig ner och läs en bok i ljuset.

Läs mer på hos tillverkaren

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-15

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

Augusti är här och därmed även dags för högtidsstunder som bland annat björnjakt. Den 21 augusti är premiärdatumet och i det här numret har vi laddat upp ordentligt genom att träffa kände björnjägaren och filmproducenten, Rasmus Boström, som berättar om hur han förbereder sig inför vad som komma skall.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.