Ad

LifeStraw

LifeStraw är ett portabelt vattenfilter som du enkelt bär med dig. Kräver ingen elektricitet och väger endast 56 gram.

Lifestraw

LifeStraw avlägsnar minst 99.9999% av alla vattenburna bakterier och minst 99.9% vattenburna parasiter. LifeStraw, som blivit utnämnt till “Best Innovation of the Year” av Time Magazine 2005, är den perfekta lösningen när du inte har tillgång till rent dricksvatten. Filtret låter dig dricka vatten från förorenade vattenkällor genom att omvandla smutsigt vatten till rent vatten.
 
Parasiter som filtreras av LifeStraw inkulderar: Giardia lamblia (“Beaver Fever”), Cryptosporidium parvum, Entamoeba histolytica.
OBS: LifeStraw kan inte avsalta vatten eller filtrera tungmetaller eller virus.

Tekniken bakom LifeStraw:
Inuti LifeStraw finns ett stort antal ihåliga ”fibertrådar”. Varje fibertråd är täckt med små hål (0,2 mikrometer) som filtrerar vattnet och avlägsnar partiklar som är större än hålen. På detta sätt avlägsnas de flesta bakterier och parasiter från vattnet och omvandlar grumligt vatten till klart vatten.
 
För varje Lifestraw såld donerar vår distributör WaterNLife tillsammans med utvecklaren Vestergaard rent dricksvatten till ett barn i afrika under ett helt skolår.
 
www.tacticalstore.se
Pris från 259 kr.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-03-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.