Ad

Liemke släpper clip-on-fäste till Blaser

Fler och fler jägare har börjat upptäcka fördelarna med termiska clip-on-enheter. I ett pressmeddelande skriver Blaser Group att de nu har utvecklat sitt eget clip-on-fäste, något som gör det möjligt att montera den termiska Liemeke-enheten på ditt traditionella kikarsikte. 

För att få ut det mesta möjliga av en sådan här enhet så krävs det ett pålitligt fäste mellan kikarsikte och frontmonterade termiska enheter. Blaser Group skriver i pressmeddelandet att installationen är enkel att utföra, gång på gång, även i fullständigt mörker, med hjälp av den integrerade skenan på Blaser 1-7×28 iC.

De tre olika Blaser-fästena BL30 (M30x1-hot), BL43 (M43x0.75-hot) BL52 (M52x0.75-hot) har utvecklats speciellt för Liemke-modellerna Merlin-13, Merlin-35 och Merlin-42.

Produkten börjar levereras, lite beroende på modell, ungefär i mitten av oktober.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-10-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.