Ad

Nya Leupold VX-6HD

Amerikanska optiktillverkeran Leupold presenterade nyligen sin nya serie av sikten, VX-6HD. Enligt sin första presentation tillsammans med den amerikanska TV-profilen Jim Shockey, tar de med dessa sikten sin optiska prestanda till en helt ny nivå.

leupold

De har gett dem ett optiskt High Definition-system för optimal skärpa och klarhet tillsammans med Twilight Max ljusstyrningssystem för ännu större prestanda vid svagt ljus – Vilket är fördelaktigt vid gryning och skymning när viltet är som mest aktiva.

En annan nyhet med VX-6HD är dess låsbara rattar. Det nya systemet, CDS-ZL2 (Custom Dial System ZeroLock 2) för justering av siktet i höjd och sidled låter dig låsa rattarna på plats genom ett knapptryck, så att de inte oavsiktligt kan roteras från din nollpunkt.

Alla VX-6HD CDS-ZL2-kikarsikten kommer att levereras med ett ballistiskt torn för dig som vill träffa där du siktar även på längre avstånd och en Throw Level, för att snabbt justera förstoringen på kikaren. VX-6HD-sikten har belysta riktmedel som justeras enkelt med ett knapptryck

Vi ser fram emot när den dyker upp i Sverige. Håll utkik efter en recension i Magasin Vildmarken.

Utföranden:

VX-6HD 1-6x24mm (30mm) MultiGun CDS-ZL2

VX-6HD 1-6x24mm (30mm) CDS-ZL2

VX-6HD 2-12x42mm (30mm) CDS-ZL2

VX-6HD 3-18x50mm (30mm) CDS-ZL2 Side Focus

VX-6HD 3-18x44mm (30mm) CDS-ZL2 Side Focus

VX-6HD 4-24x52mm (34mm) CDS-ZL2 Side Focus

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.