Leupold VX-6HD 1-6X24

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2018-12-02

Leupold VX-6HD 1-6X24

VX-6HD-serien tar optiska prestanda till en helt ny nivå med systemet High-Definition för distinktare skärpa och ljusstyrningssystemet Twilight MaxTM för ännu högre prestanda i svagt ljus.

Leupold VX-6HD 1-6X24

VX-6HD-serien tar optiska prestanda till en helt ny nivå med systemet High-Definition för distinktare skärpa och ljusstyrningssystemet Twilight MaxTM för ännu högre prestanda i svagt ljus. CDS-ZL2 (Custom Dial System Zero Lock 2) låser inställningarna för att inte oavsiktligt roteras till noll. Alla VX-6HD inkluderar Custom Ballistic Dial. Enkel montering med Electronic Reticle nivåindikator för exakt nivellering och snabba förstoringsförändringar med båda händerna. VX-6HD har ett unikt zoomförhållande på 6:1 med exceptionell bildkvalitet inom hela zoomområdet samt överlägsen kantljusstyrka över hela synfältet för alla förstoringslägen.

Alla VX-6HD är självklart utrustade med Leupolds unika Quantum Optical System och Alumina Flip-Back linsskydd.

Förstoring: 1-6×24
Tubdiameter: 30 mm
Synfält på 100 meter: 38,6 – 6,3 meter

Hitta din återförsäljare via www.gyttorp.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.