Leupold VX-6HD 1-6X24

2018-12-02

Leupold VX-6HD 1-6X24

VX-6HD-serien tar optiska prestanda till en helt ny nivå med systemet High-Definition för distinktare skärpa och ljusstyrningssystemet Twilight MaxTM för ännu högre prestanda i svagt ljus.

Leupold VX-6HD 1-6X24

VX-6HD-serien tar optiska prestanda till en helt ny nivå med systemet High-Definition för distinktare skärpa och ljusstyrningssystemet Twilight MaxTM för ännu högre prestanda i svagt ljus. CDS-ZL2 (Custom Dial System Zero Lock 2) låser inställningarna för att inte oavsiktligt roteras till noll. Alla VX-6HD inkluderar Custom Ballistic Dial. Enkel montering med Electronic Reticle nivåindikator för exakt nivellering och snabba förstoringsförändringar med båda händerna. VX-6HD har ett unikt zoomförhållande på 6:1 med exceptionell bildkvalitet inom hela zoomområdet samt överlägsen kantljusstyrka över hela synfältet för alla förstoringslägen.

Alla VX-6HD är självklart utrustade med Leupolds unika Quantum Optical System och Alumina Flip-Back linsskydd.

Förstoring: 1-6×24
Tubdiameter: 30 mm
Synfält på 100 meter: 38,6 – 6,3 meter

Hitta din återförsäljare via www.gyttorp.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.