Ad

Leif GW Persson till Sunne Jaktmässa

Kriminologen, författaren och jaktentusiasten Leif GW Persson kommer vara en av attraktionerna på Sunne Jaktmässa som går av stapeln i höst.


Persson är just nu aktuell med romanen ”Kan man då två gånger”. Under sitt besök kommer han signera böcker, men även såklart prata jakt.

– GW är en drömgäst och en av Sveriges mest folkkära personligheter så det är oerhört roligt att kunna bjuda vår publik på detta. Förutom att prata jakt kommer GW även att signera böcker, skriver mässgeneralen Stefan Besterman i ett pressmeddelande.

Jaktsamtalen kommer ske under avslappnade former där besökarna kan vara interaktiva.
– Det kommer att bli ungefär som ett soffprogram där Leif pratar jakt och allt som hör till. Publiken kan ställa frågor och vara delaktig, vi siktar på en timmas samtal ungefär, säger Stefan Besterman till Svensk Jakt.

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-04-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.