Ad

Leif GW Persson till Sunne Jaktmässa

Kriminologen, författaren och jaktentusiasten Leif GW Persson kommer vara en av attraktionerna på Sunne Jaktmässa som går av stapeln i höst.


Persson är just nu aktuell med romanen ”Kan man då två gånger”. Under sitt besök kommer han signera böcker, men även såklart prata jakt.

– GW är en drömgäst och en av Sveriges mest folkkära personligheter så det är oerhört roligt att kunna bjuda vår publik på detta. Förutom att prata jakt kommer GW även att signera böcker, skriver mässgeneralen Stefan Besterman i ett pressmeddelande.

Jaktsamtalen kommer ske under avslappnade former där besökarna kan vara interaktiva.
– Det kommer att bli ungefär som ett soffprogram där Leif pratar jakt och allt som hör till. Publiken kan ställa frågor och vara delaktig, vi siktar på en timmas samtal ungefär, säger Stefan Besterman till Svensk Jakt.

 

 

 

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2017-04-28

Se även ...

Magasin Vildmarken #12

I årets sista utgåva av Magasin Vildmarken bjuder vi på ett julbord bestående av spännande reportage, prylar och goda recept.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »