Ad

Leica släpper nyhet inför SHOT Show

I samband med SHOT Show, som bara är någon timme bort, så släpper Leica en avståndsmätare som tar oss nästan ända bort till mässan i Las Vegas!

 

I ett pressmeddelande skriver företaget att Leica Geovid 3200.COM har en helt ny design och bjuder på många innovationer. Bland annat mäter den avstånd upp till 2900 meter och tillsammans med Leicas
Hunting-app så kan man enkelt och smidigt lägga in de ballistiska data som man behöver för en lyckad jakt.

Håll utkik efter kommande nummer av Vildmarken för en recension av denna spännande nyhet.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-01-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.