Ad

Leash-On hundkoppel

Förra månaden tipsade vi om Leash-On. Leash-On är ett koppel som din hund alltid bär med sig i sitt halsband. Under månaden som gått har vi testat ha kopplet under jakt och funnit fördelar med det.

Då man allt för ofta jagar bland trafikerade vägar, är det alltid bra att ha möjlighet att koppla jakthunden om den närmar sig eller redan springer på en trafikerad väg. Vilket även gör sig tillhanda vid fällt vilt och man behöver koppla hunden intill sig.

När du behöver använda det drar du enkelt ut ett en-meters koppel. Du kan enkelt spänna på kopplet med en karbinhake som fästs i hundens egna halsband.

• För hundar upp till 40 kg
• Enkel att fästa på hundens vanliga halsband
• Koppel som alltid är på 
• Slipp bära på koppel
• Dra enkelt ut handtaget genom locket
• Vinnare av ”Jakten på storsäljaren” för Ullared

www.itaboutdoor.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-02-14

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.