Ad

Leash-On hundkoppel

Förra månaden tipsade vi om Leash-On. Leash-On är ett koppel som din hund alltid bär med sig i sitt halsband. Under månaden som gått har vi testat ha kopplet under jakt och funnit fördelar med det.

Då man allt för ofta jagar bland trafikerade vägar, är det alltid bra att ha möjlighet att koppla jakthunden om den närmar sig eller redan springer på en trafikerad väg. Vilket även gör sig tillhanda vid fällt vilt och man behöver koppla hunden intill sig.

När du behöver använda det drar du enkelt ut ett en-meters koppel. Du kan enkelt spänna på kopplet med en karbinhake som fästs i hundens egna halsband.

• För hundar upp till 40 kg
• Enkel att fästa på hundens vanliga halsband
• Koppel som alltid är på 
• Slipp bära på koppel
• Dra enkelt ut handtaget genom locket
• Vinnare av ”Jakten på storsäljaren” för Ullared

www.itaboutdoor.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-02-14

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.