Ad

Precision Laser avståndsmätare

En lätt och smidig avståndsmätare som kommer med ett gummerat yttre för att göra den mer robust och lämpligare att ha med sig ut i skogen.

Det gummerade skyddet är även mönstrat för att ge ett riktigt bra grepp. Förutom att erbjuda avståndsmätning så kan man även få fram lutningen, vilket är perfekt vid toppfågeljakt och mycket mer.

På ovansidan finns det två knappar. Den första knappen som är närmast kroppen använder man för att starta mätaren, sedan siktar man och trycker på den igen för att mäta avståndet. Den andra knappen använder man för att starta eller stänga av läget för mätning av lutningen.

Med sin kompakta design, robusta yttre och med tanke på att den klarar av att mäta avstånd på upp till hela 1000 meter så lämpar den sig att ha med sig i nästan alla lägen.
Under mätaren så finns även en stativgänga ifall man vill ha den uppställd på ett stativ för en stabilare och mer exakt mätning.

www.cyberphoto.se

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-04-22

Se även ...

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »