Ad

Lätt att förälska sig i hundvalpar

Blöta pussar, viftande svansar och ögon som är omöjliga att värja sig emot – hundvalpar har ingredienser som gör att vi människor påfallande ofta blir kära i dem på ett ögonblick, ofta mycket fortare än i fallet med andra personer. Detta visar en undersökning som Agra Djurförsäkringar har gjort.

I testet så säger mer än hälften av deltagarna att de kände sig förälskade redan inom en halvtimme efter mötet med sin hund. Fyra av tio som deltog i undersökningen vittnar om att de kände kärlek vid första ögonkastat, en siffra som bara var 16 % när de träffade sin partner för allra första gången.

– Hundarna tar våra hjärtan med storm, många upplever också att hunden ger oss mer bekräftelse och uppmärksamhet i vardagen än vår partner. Tänk bara på vem som är gladast när du kommer hem från jobbet, säger Patrik Olsson, affärområdeschef sällskapsdjur vid Agria Djurförsäkring, i ett pressmeddelande.

Källa: Agria.se
Undersökningen med över 2000 respondenter är utförd på initiativ av Agria Djurförsäkring i England.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-07-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.