Ad

Laserdesignator Z-Aim Unlimited XL

Z-Aim Unlimited XL 20-100 mw är en vidareutveckling av Z-Aims mycket populära 100 mw laserdesignator.

Laserdesignator

Vår nya modell har fått en rad tekniska förbättringar som ytterligare ökar produktens effektivitet och användningsområden. Våra designatorer har i Sverige gjorts sig kända att tillhöra marknadens allra bästa och så tänker vi fortsätta.

Den stora förändringen är att nya modellen snabbt justeras från 20 mv till 100 mv styrka, detta gör att du alltid kan anpassa laserljuset styrka efter ditt behov. Ändringen görs via två gummerade knappar.

Laserdesignatorn arbetar i kyla ned till -25 grader. Vid uppstart i kyla samt för att skydda linsen från smuts används det medföljande gummiskyddet som är enkelt att ta av ljudlöst.

www.z-aim.com

 

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2017-10-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Magasin Vildmarken #12

I årets sista utgåva av Magasin Vildmarken bjuder vi på ett julbord bestående av spännande reportage, prylar och goda recept.
Läs tidningen »