Ad

Laserdesignator Z-Aim Unlimited XL

Z-Aim Unlimited XL 20-100 mw är en vidareutveckling av Z-Aims mycket populära 100 mw laserdesignator.

Laserdesignator

Vår nya modell har fått en rad tekniska förbättringar som ytterligare ökar produktens effektivitet och användningsområden. Våra designatorer har i Sverige gjorts sig kända att tillhöra marknadens allra bästa och så tänker vi fortsätta.

Den stora förändringen är att nya modellen snabbt justeras från 20 mv till 100 mv styrka, detta gör att du alltid kan anpassa laserljuset styrka efter ditt behov. Ändringen görs via två gummerade knappar.

Laserdesignatorn arbetar i kyla ned till -25 grader. Vid uppstart i kyla samt för att skydda linsen från smuts används det medföljande gummiskyddet som är enkelt att ta av ljudlöst.

www.z-aim.com

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-10-17

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.