Ad

Läs det nya numret av Magasin Vildmarken

med bl.a. fiske, hundträning & bäverjakt med en twist.

Magasin Vildmarken

Det är med ro i kroppen som vi välkomnar våren. En stor del av jaktsäsongen må vara över, men därtill kommer fisket, hundträning och mycket annat som man kan njuta av.

Vi har haft en späckad månad med många spännande intryck! Föregående månad inleddes med ett besök på anrika Norma Precision i värmländska Åmotsfors. De bjöd på en rundtur i fabriken som i dag levererar ammunition till drygt 60 länder världen över. Vi bjöds på en häpnadsväckande historia kring bolaget som inleddes redan 1895.

På tal om historia så bjöd vår norske vän Kristoffer Clausen på en sådan i det här numret, en resa som började som 11-åring i Tanzania där han fick skjuta sitt första vilt. På den norska sidan har vi också fått träffa storfiskaren Emilie Sanness som lever för flugfisket och all dess skönhet runt om kring.

Nu när isarna börjat släppa så börjar det bli dags att bege sig ut för att jaga bäver och i detta nummer bjuder vi på bäverjakt med en twist. Läs gärna vårt reportage ”Lockjakt på bäver” på sidan 90. Vi bjuder även på fjällvandring i de nordligaste delarna av Sverige, pryltips och hundträning. Dessutom får vi följa med hem till Mathias kök för att låta oss frestas av hans recept på björnstek.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Klicka här för att läsa tidningen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-04-09

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.