Ad

Lanserar e-tjänst som underlättar för skyddsjägare

Vildsvin hälsar allt oftare på i tätortsnära områden i Kalmar kommun och är därför prioriterade vid skyddsjakt. För att underlätta den så lanseras nu en ny e-tjänst för vildsvinsobservation.

Kalmar.se skriver att med hjälp av den nya tjänsten så kan allmänheten hjälpa kommunens skyddsjägare genom att bidra med information om var och när de observerat vildsvinen.

Vidare skriver de:

”Våra skyddsjägare kan inte alltid komma direkt när en observation lagts in, eftersom vi inte har någon jourverksamhet. Alla observationer gör ändå stor nytta i det långsiktiga arbetet.”

Här hittar du tjänsten.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-01-17

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.