Ad

Laga älg och annat vilt Anders Levén

I snart 30 år har jakt och vilt varit en stor passion för kocken Anders Levén. Anders har drivit ett flertal restauranger, producerat sex stycken
kokböcker och blivit ett känt ansikte för många matlagningsintresserade efter flera år som tv–kock. I boken Laga älg och annat vilt berättar han om stoltheten och glädjen över villebråd som man fäller själv och delar med sig av recept där klassiska, svenska smaksättningar blandas med inspiration från alla världens hörn. – Ett tips är att ge viltet lite nya tillsatser såsom grönsaker, kryddor och framför allt nytänk. Det finns inga gamla hinder, säger Anders Levén.

www.andersleven.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-06-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.