Lafayette AB förvärvar Followit AB

2021-04-28

Lafayette AB förvärvar Followit AB

I ett pressmeddelande skriver Jaktradioföretaget Lafayette AB att de nu stärker sin roll som tillverkare av elektronikprodukter inom jaktsegmentet.

Followit AB är en svensk aktör inom mobil- och sattelitpositionering av djur, fordon, transport, människor och egendom. Bolaget har anor från 70-talet tal då man grundade den för jägarna berömda pejlen ”Televilt” redan 1973. Bolaget har sitt säte i Lindesberg där sker all produktion, utveckling samt försäljning.

”Vi ska utveckla och förfina den långa historia som bolagen har”

Bakom Lafayette står Leftinger & Johansson AB samt den nya delägaren Jens Qarlsson. Ägarna vill utveckla verksamheterna och ser potential för en starkare etablering på jaktmarknaden med fler produkter utvecklade tillsammans med jägarna.

– Vi ska utveckla och förfina den långa historia som bolagen har. Det är viktigt att ta väl vara på personalens kunskap och erfarenhet samt fortsätta utveckla de befintliga affärsområdena tillsammans med våra kunder, partners och återförsäljare. Vi ser också en framtid där bolagen kompletteras med fler produkter och även nya affärsområden och givetvis fler förvärv säger Patrik Johansson.

Läs mer på www.lafayette.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.