Lafayette AB förvärvar Followit AB

2021-04-28

Lafayette AB förvärvar Followit AB

I ett pressmeddelande skriver Jaktradioföretaget Lafayette AB att de nu stärker sin roll som tillverkare av elektronikprodukter inom jaktsegmentet.

Followit AB är en svensk aktör inom mobil- och sattelitpositionering av djur, fordon, transport, människor och egendom. Bolaget har anor från 70-talet tal då man grundade den för jägarna berömda pejlen “Televilt” redan 1973. Bolaget har sitt säte i Lindesberg där sker all produktion, utveckling samt försäljning.

”Vi ska utveckla och förfina den långa historia som bolagen har”

Bakom Lafayette står Leftinger & Johansson AB samt den nya delägaren Jens Qarlsson. Ägarna vill utveckla verksamheterna och ser potential för en starkare etablering på jaktmarknaden med fler produkter utvecklade tillsammans med jägarna.

– Vi ska utveckla och förfina den långa historia som bolagen har. Det är viktigt att ta väl vara på personalens kunskap och erfarenhet samt fortsätta utveckla de befintliga affärsområdena tillsammans med våra kunder, partners och återförsäljare. Vi ser också en framtid där bolagen kompletteras med fler produkter och även nya affärsområden och givetvis fler förvärv säger Patrik Johansson.

Läs mer på www.lafayette.se

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!