Ad

Kjells Vapen bjuder in till butiksmässa

Den 10-11 augusti är det dags för den fjärde upplagan av butiksmässan på Kjells Vapen i Götene.

– Vi hoppas på mycket besökare, fint väder och att allt flyter på. nöjda och glada kunder, säger Emil Andersson.

Kjells Vapens AB startade 1974 i Götene och har blivit en naturlig samlingspunkt för jägare, hundförare och fritidsfolk. De kan bland annat erbjuda en underjordisk skjuttunnel som är 80 meter, allt för att kunna erbjuda bästa service och högsta precision. Affären har ett stort utbud av vapen, tillbehör samt jakt och fritidskläder. Och givetvis även mycket av det som du behöver till din jakthund. 

Möt utställare och leverantörer

Under mässan kommer ungefär 35 utställare plus hundklubbar finnas på plats och besökarna har mycket att se fram emot. Emil berättar att mässan är en liten butiksmässa som snart genomförs för fjärde gången.

– Det blir bland annat hagelskytte, de kan prova på att skjuta med Stalons ljuddämpare, det blir VR-skytte med Aimpoint och massa fina erbjudanden, berättar han.

 

Vad hoppas ni att mässan ska ge för effekt?

– Nöjda och glada kunder, säger Emil Andersson.

Och fortsätter:

– Vi gör det för att våra kunder ska få chansen att möta våra leverantörer och se deras utbud, avslutar han och välkomnar alla besökare.

Fotnot: Det är fritt inträde och gratis parkering. Vapenaffären hittar
du 1500 m från E20, Götenekorset, på vägen mot Timmersdala.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #8

Den här gången pryds omslaget av vår danske vän Frederik Bülow som i det här numret entusiastiskt berättar om sin lärorika och spännande bockjakt i södra Frankrike, med pilbåge!

Vi har även fått följa med en av Norges främsta jaktprofiler, Kristoffer Clausen, på lockjakt i Polen – och samtidigt fick vi chansen att prova hans nya rådjurspipa, Clausen Roedeercall Pro.

Felix Frey var nyligen det blågula hoppet i Hobie Fishing Worlds, en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som ofta räknas som VM i kajakfiske. Magasin Vildmarken fick en pratstund med honom vid hemkomsten. Skytte är en färskvara och vi har bland annat tittat närmare på Blaser R8 .22-kit, en produkt som skapar nya möjligheter för övningsskytte och inte minst kostnadseffektiv mängdträning. Dessutom har vi träffat Magnus Berg som tipsade om hur man kan vässa sitt hagelskytte. Skotträning var även temat då Mattias Westerlund delade med sig av sina kunskaper gällande våra fyrbenta vänner, nämligen hundarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat och recept från det vilda.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com