Ad

Kite Optics KSP HD2 2–12x50i

KSP HD2 2-12x50i  är ett mycket trevligt bra sikte med en förstoring som lämpar sig till många former av jakt. En kristallklar optik och extremt bra ljustransmission gör att detta sikte till ett perfekt allroundsikte. KSP HD2 2-12x50i är byggd för att vara en pålitlig partner i många år framöver! Den belysta punkten är reglerbar precis som hos sina mindre bröder.

Teknisk data: KSP HD2 2-12x50i
Objektiv diameter:  50mm
Utgångspupill: 11,6-4,1mm
Synfält: 18,7-3,2m
Ögonavstånd: 99mm
Längd: 340mm
Tub diameter: 30mm
Dioptri justering: +/-3
Vikt: 619g
Justering (1 klick): 7mm
Riktmedel: 4i (Belyst)

www.bofab.net
www.wildmarkullared.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-07-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »
Ad

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.