Ad

Kalix Teknik CR-2

Kalix Teknik CR-2 är en kolvkamshöjare avsedd för träkolvar. CR-2 är en lätt och tålig kolvkamshöjare som är helt fri från knoppar och skruvar på sidan och inga verktyg krävs för höjdjustering, detta gör CR-2 till den perfekta kolvkamshöjaren till träkolvar. För att justera höjden frilägger du genom att vrida i sidled, justera höjden, och sedan vrida tillbaka för att låsa.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se | 1 495 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-09

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.