Kahles lanserar robust rödpunktsikte

2021-04-07

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden, nämligen HELIA Red Dot closed (RD-C).

I ett pressmeddelande skriver Swarovski Optik att siktet har en antireflekterande coating som ger tydlig sikt, en exakt 2 MOA-rödpunkt som ger minimal täckning av viltet och särskilda säkerhetsdetaljer, något som borgar för ett säkert skott. Förutom detta vill de lyfta avstängningsautomatiken, Automaticlight, där man drar nytta av lägsta möjliga energiförbrukning, eller automatisk avstängning då utrustningen inte används. Andra funktioner som omnämns är SAFE LIGHT – något som ska vara väldigt användbart när man exempelvis jagar vilt som går in i försvar.

Den robusta produkten ska lämpa sig väl för extremt krävande förhållanden och sägs vara enkel och intuitiv att manövrera. De medföljande Flip Up-skydden och Picatinny-monteringen med snabblås och skruvsäkring ska säkerställa en pålitlig och säker utrustning.

Vi ser fram emot att inom kort få testa!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!