Ad

Nya Kahles K624i Gen 3

Kahles

Nu är K624i Gen 3 tillgänglig i Sverige. Med nya kraftigare rattar är det nu ännu lättare att justera siktet även med vantar på. För den som vill kan man nu välja vilken sida man vill ha sidojusteringen på. Som högerskytt kan det vara en fördel med sidojusteringen på vänstersida så man kan justera utan att släppa avtryckaren. Det ryktas även om att Gen3 ska vara snäppet bättre optiskt än den tidigare versionen. Vilken tur att vi har både en Gen2 och Gen3 för test så vi kan jämföra. Läs mer i nästa nummer av Magasin Vildmarken. Prenumerera gratis på www.vildmarken.se/prenumerera

Rek.pris fr. 24 990 kr
www.lightforce.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-03-22

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.