Ad

Kahles K525i 5-25×56

Storebror till K318i är Kahles nya flaggskepp i taktiska långhållssikten segmentet. Kombinationen maximal optik med högsta precision och med en unik ergonomi. K525i är gjort för taktiskt användande och långa avstånd avsedd för att ge skyttar yppersta chanserna att sätta rekord och vinna stora tävlingar. Att kunna som höger skytt välja vindjustering på vänster sida och slippa flytta högerhand från avtryckaren och tvärtom är en fruktansvärt bra setup som Kahles är ganska ensam om att kunna välja som tillval på sitt sikte vid ett köp. 

www.jakt.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-30

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.