Ad

Kahles K525i 5-25×56

Storebror till K318i är Kahles nya flaggskepp i taktiska långhållssikten segmentet. Kombinationen maximal optik med högsta precision och med en unik ergonomi. K525i är gjort för taktiskt användande och långa avstånd avsedd för att ge skyttar yppersta chanserna att sätta rekord och vinna stora tävlingar. Att kunna som höger skytt välja vindjustering på vänster sida och slippa flytta högerhand från avtryckaren och tvärtom är en fruktansvärt bra setup som Kahles är ganska ensam om att kunna välja som tillval på sitt sikte vid ett köp. 

www.jakt.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-30

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.