Ad

Kahles Helia 5 1,6-8x42i

Kahles HELIA 5 levererar extrem skärpa ända ut i kanterna, för en kristallklar bild av vilt och landskap utan förvrängning. 1.6-8x42i är optimal för korta till medellånga skjutavstånd.

Helia 5 1,6-8x42i är för dig som vill ha maximal universalitet och är anpassad för kort och medellånga skjutavstånd. Linserna levererar högt kontrast, med ett brett synfält. 42 mm objektivet i kombination med det belysta riktmedlet levererar hög skymningsprestanda, där den beprövade 4-Dot riktmedlet med KAHLES automaticlight funktion, ger optimala allroundegenskaper.

Från att ta ett snabbt skott på drevjakt till att kunna öka förstoringen för att kunna se detaljer för ett säkert skott eller vara på smygjakt i gryning/skymning med dåliga ljusförhållanden är HELIA 5 1,6-8×42 ett mycket bra val.

www.kahles.se

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-02-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.