Ad

Kahles DF Helia 10×42

Med en naturlig och jordnära färg och en ergonomisk och öppen brygga blir de nya Helia handkikarna ideala för användning ute i skog och mark.

kahles

Med ett brett synfält, två olika förstoringar att välja mellan (8x eller 10x), båda med den praktiska objektivlinsdiametern på 42 mm och högkvalitativa tillbehör som är tysta och enkla att använda i fält. Helia handkikarna är helt enkelt tillverkade av naturfolk för naturfolk.

Med den senaste lins teknologin erhålls naturligt klara färger med en skarp detaljåtergivning både under dagtid och vid skymming. Allt detta i en kompakt och robust ytterchassi som är nitrogenfyllt för 100% vattentäthet.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-12-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.