Ad

Kahles DF Helia 10×42

Med en naturlig och jordnära färg och en ergonomisk och öppen brygga blir de nya Helia handkikarna ideala för användning ute i skog och mark.

kahles

Med ett brett synfält, två olika förstoringar att välja mellan (8x eller 10x), båda med den praktiska objektivlinsdiametern på 42 mm och högkvalitativa tillbehör som är tysta och enkla att använda i fält. Helia handkikarna är helt enkelt tillverkade av naturfolk för naturfolk.

Med den senaste lins teknologin erhålls naturligt klara färger med en skarp detaljåtergivning både under dagtid och vid skymming. Allt detta i en kompakt och robust ytterchassi som är nitrogenfyllt för 100% vattentäthet.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-12-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »