Ad

Kahles DF Helia 10×42

Med en naturlig och jordnära färg och en ergonomisk och öppen brygga blir de nya Helia handkikarna ideala för användning ute i skog och mark.

kahles

Med ett brett synfält, två olika förstoringar att välja mellan (8x eller 10x), båda med den praktiska objektivlinsdiametern på 42 mm och högkvalitativa tillbehör som är tysta och enkla att använda i fält. Helia handkikarna är helt enkelt tillverkade av naturfolk för naturfolk.

Med den senaste lins teknologin erhålls naturligt klara färger med en skarp detaljåtergivning både under dagtid och vid skymming. Allt detta i en kompakt och robust ytterchassi som är nitrogenfyllt för 100% vattentäthet.

Hitta din återförsäljare via www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-12-18

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.