Jureskog och GW lanserar vildsvinsburgare: ”Vill alltid utmana vad snabbmat är”

2022-01-24

Jureskog och GW lanserar vildsvinsburgare: ”Vill alltid utmana vad snabbmat är”

Goda nyheter väntar på Jureskogs meny. OBS! Bilden är ett montage.

Johan Jureskogs hamburgerbar får i dag en nyhet på menyn, detta i form av en vildsvinsburgare. Burgaren är ett samarbete mellan Jureskogs och Svenskt Gårdsvilt där välbekante Leif GW Persson är frontfigur.

Food Supply skriver om den goda nyheten och om samarbetet som bland annat syftar till att ge fler möjlighet att testa viltkött.

– Det finns gott om vildsvin i skogarna i vårt land men det mesta av köttet hamnar hos jägarna själva. Det handlar mest om logistiska utmaningar som vi jobbar för att ändra på. Johan är en exceptionell kock och denna hamburgare är riktigt god, säger Leif GW Persson, delägare i Svenskt Gårdsvilt, till Food Supply.

Johan Jureskog, även han jägare, skriver i en kommentar att det är en ära att göra detta tillsammans med GW.

– Vi vill alltid utmana vad snabbmat är och är väldigt stolta över detta samarbete, säger Johan Jureskog som tycker att vildsvinskött är perfekt till hamburgare och ser fram emot att erbjuda den nya hamburgaren.

– En riktigt Go Wild, GW-burgare, säger han.  

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Jakt

Kaninpuls på Endelave

I skrivande stund har jag fortfarande kaninpuls, vilket är passande eftersom jag nyss är hemkommen från min första kaninjakt på ön Endelave. Det blev en

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!