Junglenest Hammock Evergreen – hängmatta för friluftsmänniskan

Hängmatta med insektsnät, för camping och friluftsliv. Insektsnätet går att öppna från båda sidorna av hängmattan och kan stuvas in i packpåsen när du inte behöver det.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-08-02

Junglenest Hammock Evergreen – hängmatta för friluftsmänniskan

Ett av många pryltips i månadens magasin.

Hängmatta med insektsnät, för camping och friluftsliv. Insektsnätet går att öppna från båda sidorna av hängmattan och kan stuvas in i packpåsen när du inte behöver det. Nätet spänns ut med en stång av lättviktsaluminium, vilket gör att risken att bli stucken genom myggnätet minskar betydligt. Dessutom blir hängmattan rymligare då nätet hålls ut rejält.

Hängmattan har dessutom en inbyggd så kallad ”ridgeline”. Det innebär att den har ett snöre som dels håller upp myggnätet, dels går att fästa belysning på men även gör att hängmattan hänger i rätt vinkel. Inuti hängmattan finns det fickor för förvaring av småsaker. Dragkedjorna är självlysande och de går att öppna enkelt både inifrån och från utsidan. För att minimera vikt och volym är hängmattan tillverkad av tunna och lätta material. Totalt väger mattan med tillbehör bara 570 gram och tar liten plats i packningen.

www.hylte-lantman.com

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.