Junglenest Hammock Evergreen – hängmatta för friluftsmänniskan

Hängmatta med insektsnät, för camping och friluftsliv. Insektsnätet går att öppna från båda sidorna av hängmattan och kan stuvas in i packpåsen när du inte behöver det.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-08-02

Junglenest Hammock Evergreen – hängmatta för friluftsmänniskan

Ett av många pryltips i månadens magasin.

Hängmatta med insektsnät, för camping och friluftsliv. Insektsnätet går att öppna från båda sidorna av hängmattan och kan stuvas in i packpåsen när du inte behöver det. Nätet spänns ut med en stång av lättviktsaluminium, vilket gör att risken att bli stucken genom myggnätet minskar betydligt. Dessutom blir hängmattan rymligare då nätet hålls ut rejält.

Hängmattan har dessutom en inbyggd så kallad ”ridgeline”. Det innebär att den har ett snöre som dels håller upp myggnätet, dels går att fästa belysning på men även gör att hängmattan hänger i rätt vinkel. Inuti hängmattan finns det fickor för förvaring av småsaker. Dragkedjorna är självlysande och de går att öppna enkelt både inifrån och från utsidan. För att minimera vikt och volym är hängmattan tillverkad av tunna och lätta material. Totalt väger mattan med tillbehör bara 570 gram och tar liten plats i packningen.

www.hylte-lantman.com

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Fiske

Åter dags för Sportfiskemässan

En pandemi kom i vägen, men efter fyra års väntan så är det snart dags för den 17:e upplagan av Sportfiskemässan, den här gången med

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!