Ta del av vår grillmästare Jimmy Stenings recept på Wild Pulled Pork Burger!
Du behöver …
• 3 kg karré (vildsvin eller rapsgris (Går också bra med älg-, hjort- eller nötkött).
• 2 dl Crazy Beef kryddblandning
• 4 dl BBQ sås Gillis Smokin’ Hot
Ta och rubba (massera) in kryddblandningen i köttet så att den sitter runt om. Lägg köttet i en vakuumpåse. Lägg sedan påsen i Sous vide-karet som håller 72 grader i 12 timmar. Medan köttet tillagas i vakuumpåsen kan du gå in på vildmarken.se/tidningsarkiv och läsa många av mina goda recept och trevliga reportage samt produkttester.
Ute i vildmarken tar du ur köttet ur vakuumpåsen och lägger sen i ett bläck eller en gryta tillsammans med köttsaften från påsen där mycket av smaken finns. Ställ på grillen och värm på. Efter att köttet värmts upp kan man dra isär köttet med två gafflar eller björnklor och sedan blanda med BBQ-sås. Klart att servera med tillbehör.
Dressing
• 5 dl Crèam fraîche
• 2 dl majonnäs
• 2 dl bostongurka
• 2 dl BBQ-sås
Blanda ingredienserna. Smaka av. Klart (går att förbereda dagen före)! Se Magasin Vildmarken nr 5 2017 om du vill göra din egen majonnäs på 30 sekunder.

Tillbehör
• 1 st salladshuvud
• 3 st rödlök
• 4 st tomater
• 1 st smörgåsgurkan(burk)
• 1 st rostad lök (burk)
• 25 st brioche hamburgerbröd