Ad

Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

Du behöver:

  • Mångmörad entrecôte
  • Pinjenötter 
  • Bbabyspenat
  • Fin olivolja

Gör såhär:

Skär tunna skivor av köttet och lägg den på en tallrik och rosta lite pinjenötter i en het panna. Hacka babyspenat (persilja) och strö över köttet och ringla på olivoljan.

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands.

Se reportage om Box i magasin Vildmarken nr. 7 2018

Njut av studen!

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-12

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.