Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

2018-08-12

Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands. 

Du behöver:

  • Mångmörad entrecôte
  • Pinjenötter 
  • Bbabyspenat
  • Fin olivolja

Gör såhär:

Skär tunna skivor av köttet och lägg den på en tallrik och rosta lite pinjenötter i en het panna. Hacka babyspenat (persilja) och strö över köttet och ringla på olivoljan.

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands.

Se reportage om Box i magasin Vildmarken nr. 7 2018

Njut av studen!

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Dags att söka pengar till stödutfodring

Vilt kan ha det tufft att hitta mat under den här tiden på året, inte minst när snön ligger djup. Jaktvårdskretsar i Västerbotten kan nu

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!