Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2018-08-12

Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands. 

Du behöver:

  • Mångmörad entrecôte
  • Pinjenötter 
  • Bbabyspenat
  • Fin olivolja

Gör såhär:

Skär tunna skivor av köttet och lägg den på en tallrik och rosta lite pinjenötter i en het panna. Hacka babyspenat (persilja) och strö över köttet och ringla på olivoljan.

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands.

Se reportage om Box i magasin Vildmarken nr. 7 2018

Njut av studen!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.