Ad

Jimmy Stening lagar carpaccio på svensk entrecôte

Du behöver:

  • Mångmörad entrecôte
  • Pinjenötter 
  • Bbabyspenat
  • Fin olivolja

Gör såhär:

Skär tunna skivor av köttet och lägg den på en tallrik och rosta lite pinjenötter i en het panna. Hacka babyspenat (persilja) och strö över köttet och ringla på olivoljan.

Carpaccio som en god förrät eller som tilltugg i fåtöljen med vännerna efter en lyckad jaktdag med en god Box Whiskey till hands.

Se reportage om Box i magasin Vildmarken nr. 7 2018

Njut av studen!

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-12

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.