Ad

Jens Kvernmo tar sig an ny vildmarksutmaning

Jens Kvernmo är äventyrare, föreläsare, tv-personlighet – och en passionerad jägare. Han brinner dessutom för friluftslivet och har gjort flera tv-program där den fantastiska norska naturen har varit i fokus. 

Senast vi hörde av honom i media så hade han precis vunnit reality-serien Alene. Med några redskap och en filmkamera som enda sällskap släpptes han ut på en i förhand okänd destination. 35 dagar senare hade alla de andra deltagarna gett upp och Jens deklarerades som vinnare. Nu är Jens aktuell med en ny serie. Jens i villmarka heter serien och tittarna kan följa Jens, som aldrig kört hundspann förr, på en 120 mil lång hundledstur från Finnmark till Trøndelag. Målet? Att komma hem välbärget tillsammans med sina hundar.

Serien har redan gjort succé i Norge och enligt NRK Natur så har det vissa dagar varit det mest sedda programmet efter nyhetssändningarna med cirka 400 000 tittare.

Serien kan ni titta på här.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-15

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.