Ad

Jämtland Game Fair 2017 – Smygläs mässtidningen!

Som officiell mässtidning kommer Magasin Vildmarken att delas ut i fysisk form till alla som besöker Jämtland Game Fair 28-30 juli 2017. Men du som är nyfiken inför mässan kan smygläsa den digitala utgåvan redan nu! 

 

 


Mycket aktivitet utlovas på Jämtland Game Fair

Den 28-30 juli är det dags för Jämtland Game Fair. I vanlig ordning väntar ett späckat program, många aktiviteter och underhållning utöver det vanliga. Ta del av vår specialutgåva av Magasin Vildmarken – officiell mässtidning för Jämtland Game Fair!


– I år satsar vi till stor del, förutom jakten och hund, även på friluftsliv för hela familjen, säger projektsäljaren Patric Dalfjärd.

Under mässan utlovas även mycket outdoor. Med både svenska och norska utställare som Naturkompaniet, Bergans, Velorapid och Heatexp A/S vill Jämtland Game Fair träffa en allt större målgrupp. Patric berättar att just outdoor-konceptet känns helt rätt att lyfta fram lite extra under mässan.

– Jämtland är ju fjällvandringens vagga, så vad passar inte bättre än just detta på mässan? säger han.

Besökarna kommer mötas av framträdanden, demonstrationer och en gata fylld med utställare där man förhoppningsvis kan göra många mässfynd. I huvudprogrammet kan man även läsa att det kommer bjudas på föreläsningar av bland annat Per ”Bula” Kristoffersson, Peter Ekeström och Ulf Lindroth, något som Patric ser fram emot.

– Jag vill särskilt lyfta fram våra särskilda temadagar på jakten; om björn, klövvilt och fjälljakt. Varje dag bjuds på unika föredrag kring dessa ämnen, säger Patric Dalfjärd.

I Jämtland Game Fairs officiella mässtidning får du bland annat ta del av vår intervju med norska Anette Dahl som jagat sedan barnsben.

Premiär för Huntress of Sweden

Det händer mycket inom produktvärlden. För några år sedan började Patric och hans kollegor få mycket frågor just om aktiviteter på mässor riktat just till tjejer. De tog till sig om önskemålen och i år är det premiär för Huntress of Sweden.

– Det kan bland annat handla om produktanpassade material och designer för tjejer. Det händer även mycket på vapensidan där flera av de stora leverantörerna kommer med nya modeller som från grunden är designade och utvecklade för just kvinnor, berättar Patric Dalfjärd.
Under mässan kommer även hundvännerna att få sitt lystmäte. Det väntar ett stort hundprogram med bland annat vildsvinshägn, clinic i vardagslydnad, första hjälpen för hund, specialsök och uppvisning av apporterande hundar.

– Här finns allt för den hundintresserade, vilket känns väldigt roligt, säger Patric Dalfjärd.

Kommer det bli några kvällsaktiviteter?
– Absolut! Nytt för i år är vår kvällspub i samarbete med Härjebrygg från Tännäs. Under fredagskvällen bjuds det på dansbandskväll med Casanovas och på lördagen är det dags för Älglösa Jaktlag och Örjan Bengtsforst samt Huntressof Swedens egna karaoketävling. Detta vill man bara inte missa, avslutar Patric Dalfjärd.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-07-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.