Jaktpulsen går upp i nya numret av Vildmarken!

2019-09-08

Jaktpulsen går upp i nya numret av Vildmarken!

September är här och den här gången pryds vårt rekordmatiga magasin av Rasmus Liljeblad, mannen bakom en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, Jaktpuls.

Jaktpulsen går upp i nya numret av Vildmarken!

September är här och den här gången pryds vårt rekordmatiga magasin av Rasmus Liljeblad, mannen bakom en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, Jaktpuls. Vildmarken besökte honom i Småland för ett samtal om hundar, jaktfilm, och inte minst vildsvin. 

Vi har dessutom fått följa med Thomas Lindy Nissen på en kylslagen och dramatisk smygjakt på rentjur under väldigt speciella förhållanden.

Järven kallas ibland för rovdjurens doldis och det är få förunnat att komma nära inpå dem. Vi har fått en pratstund med Alexander Christofferson som hade dubbel tur när han satt på ett älgpass i veckan. Inte bara en, utan två järvar gjorde nämligen honom sällskap under några minnesvärda sekunder. Även fotografen och frilansjaktskribenten Thomas Tängerfors fick nyligen vara med någonting som han förmodligen aldrig kommer att glömma – nämligen ett möte med en vild myskoxe. Och ni kan ta del av filmen inne i tidningen!

Vi har tagit en testtur i Ockelbo B16 AL, en riktig klassiker som numera är iklädd aluminiumskrud, och dessutom har vi fått följa med på en speciell expedition efter grov gädda på Dalslands vackra, ofta outforskade vatten. Och för dig som handladdar dina kulor och är intresserad av ballistik så är en kronograf ett måste. Vi har tittat närmare på den pipmonterade ”game changern”, MagnetoSpeed V3 .

Det blir även god mat och recept från det vilda med inslag från både skog och hav.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.