Ad

Jaktpulsen går upp i nya numret av Vildmarken!

September är här och den här gången pryds vårt rekordmatiga magasin av Rasmus Liljeblad, mannen bakom en av Jägarsveriges populäraste YouTube-kanaler, Jaktpuls. Vildmarken besökte honom i Småland för ett samtal om hundar, jaktfilm, och inte minst vildsvin. 

Vi har dessutom fått följa med Thomas Lindy Nissen på en kylslagen och dramatisk smygjakt på rentjur under väldigt speciella förhållanden.

Järven kallas ibland för rovdjurens doldis och det är få förunnat att komma nära inpå dem. Vi har fått en pratstund med Alexander Christofferson som hade dubbel tur när han satt på ett älgpass i veckan. Inte bara en, utan två järvar gjorde nämligen honom sällskap under några minnesvärda sekunder. Även fotografen och frilansjaktskribenten Thomas Tängerfors fick nyligen vara med någonting som han förmodligen aldrig kommer att glömma – nämligen ett möte med en vild myskoxe. Och ni kan ta del av filmen inne i tidningen!

Vi har tagit en testtur i Ockelbo B16 AL, en riktig klassiker som numera är iklädd aluminiumskrud, och dessutom har vi fått följa med på en speciell expedition efter grov gädda på Dalslands vackra, ofta outforskade vatten. Och för dig som handladdar dina kulor och är intresserad av ballistik så är en kronograf ett måste. Vi har tittat närmare på den pipmonterade ”game changern”, MagnetoSpeed V3 .

Det blir även god mat och recept från det vilda med inslag från både skog och hav.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-08

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.