Jaktia storsatsar på Tullgarn

2018-11-01

Jaktia storsatsar på Tullgarn

2019 är året då Swedish Game Fair gör sin största jakt- och fiskemässa någonsin. En av många företag som kommer att medverka på mässan är Jaktia.

Jaktia storsatsar på Tullgarn

2019 är året då Swedish Game Fair gör sin största jakt- och fiskemässa någonsin. En av många företag som kommer att medverka på mässan är Jaktia.

– För Jaktia är det grundläggande att vi träffar befintliga och nya kunder personligen – därför väljer vi att satsa stort på Swedish Game Fair, Tullgarns Slott 2019, säger Jaktias Matti Karjalainen.

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

– Här får vi möjlighet att visa våra unika produkter i rätt miljö och med rätt besökare, avslutar Matti Karjalainen.

Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för alla som gillar och är intresserade av jakt, fiske och/eller hundar. 2018 års mässa var den största hittills och lockade drygt 26 000 besökare som tog del av ett fullspäckat program. Magasin Vildmarken är återigen officiell mässtidning och vi ses igen den 24 – 26 maj!

Läs mer på www.jaktia.se och www.swedishgamefair.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.