Ad

Jaktia storsatsar på Tullgarn

2019 är året då Swedish Game Fair gör sin största jakt- och fiskemässa någonsin. En av många företag som kommer att medverka på mässan är Jaktia.

– För Jaktia är det grundläggande att vi träffar befintliga och nya kunder personligen – därför väljer vi att satsa stort på Swedish Game Fair, Tullgarns Slott 2019, säger Jaktias Matti Karjalainen.

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 37 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

– Här får vi möjlighet att visa våra unika produkter i rätt miljö och med rätt besökare, avslutar Matti Karjalainen.

Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för alla som gillar och är intresserade av jakt, fiske och/eller hundar. 2018 års mässa var den största hittills och lockade drygt 26 000 besökare som tog del av ett fullspäckat program. Magasin Vildmarken är återigen officiell mässtidning och vi ses igen den 24 – 26 maj!

Läs mer på www.jaktia.se och www.swedishgamefair.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-01

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.