Ad

Jaktia Örebro prisas

Det står nu klart att Jaktia Örebro har utnämnts till Årets Jaktiabutik. 

– Det känns väldigt roligt och jag är väldigt stolt över mina medarbetare som gör ett fantastiskt bra jobb varje dag i butiken, säger butikschefen Mikael Pettersson.

Motiveringen lyder:

Priset Årets Jaktiabutik går till en butik som med ett genuint engagemang för sälj och kundservice har byggt en framgångsrik rörelse. Medarbetarna är kunniga, professionella och mycket noggranna med det personliga bemötandet. Kunden är i fokus och butiken utstrålar sälj. Butiken har satt Jaktia på kartan.

När Magasin Vildmarken ringer upp butiken så är stämningen på topp.

– Det är kul att få så fin utmärkelse, säger butikssäljaren Alexandra Hellström som tror att teamkänsla och engagemang är några av nycklarna till att de fick priset.

Alexandra Hellström brinner för jakten, både privat och i jobbet. Foto: Kim Preducic

Alexandra Hellström gläds åt utmärkelsen.

– Vi är ett bra team och vi brinner för det vi gör. Vi är engagerade i både jakt och fiske. Vi bjuder in till mycket event för våra Club Jaktia-medlemmar och kunden är i centrum hos oss, säger hon.

 Hur kommer ni att fira?

– Hela gänget är inte på plats i butiken idag eftersom några är på Jaktias inköpsmässa, men jag och Anders ska försöka fira lite med kunderna! säger Alexandra Hellström.

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-02-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.