Jaktgrossisterna ser fram emot folkfest: ”Skapar positiva vibbar”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-02-07

Jaktgrossisterna ser fram emot folkfest: ”Skapar positiva vibbar”

Joakim Stenberg som är VD/Managing Director på Jaktgrossisterna.

Jaktgrossisterna är en branschorganisation som jobbar för svenska jaktdistributörer och för sina medlemmars bästa. De arbetar ständigt för att förstärka och förbättra bilden av jakt hos det svenska folket och nu ser de fram emot att möta sina kunder öga mot öga igen.

– Eftersom de senaste mässorna har blivit uppskjutna så skall det bli härligt att möta konsumenten/kunden igen och få chans att visa upp våra fina produkter, säger Joakim Stenberg som är VD/Managing Director på Jaktgrossisterna.

Tillsammans med sina medlemmar vill Jaktgrossisterna driva branschen framåt. Kortfattat kan man säga att deras medlemmar är leverantörer av produkter som behövs för en spännande och ansvarsfull jakt, och skytte. Även nätverksbyggande är en betydelsefull del av deras arbete och Joakim berättar att de nu längtar efter ljusare tider och att få möta mässbesökare igen. När Swedish Game Fair slår upp portarna på Skokloster så är det ett laddat gäng som kommer att ta emot besökarna.
– Vi är 24 medlemmar och de flesta kommer att vara med på mässan och vi kommer att ställa ut på gemensam plats på mässan. Det kommer att vara lite olika småaktiviteter i montrarna men det viktigaste är att få möte kunden öga mot öga. Våra medlemmar som jobbar med vapen kommer att vara med vid skjutstationerna, säger han.

Folkfest och positiva vibbar

Och när Joakim får frågan om Swedish Game Fairs betydelse så kommer svaret snabbt.

– Den är en av två nationella mässor som har ett stort upptagningsområde runt Stockholm och Mälardalen. Det är viktigt för oss att få en chans att möta kunden öga mot öga och visa upp våra produkter. Mässan är ett mycket bra komplement till den allt viktigare internetdelen, säger han.

Och tillägger:

– Mässan är en folkfest för jägarna och skapar positiva vibbar.

Klicka här för att läsa mer om Jaktgrossisterna i Sverige: www.jaktgrossisterna.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.