Ansök till Jaktbilsutställning på Swedish Game Fair

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-03-27

Ansök till Jaktbilsutställning på Swedish Game Fair

Initiativtagare är jägaren och motorentusiasten Leif Fredriksson.

Det finns en bred och unik jaktbilskultur i Sverige och i samband med årets Swedish Game Fair har den chansen att breda ut sina vingar ytterligare. Då är det nämligen premiär för Swedish Game Fairs Jaktbilsutställning. Initiativtagare är jägaren och motorentusiasten Leif Fredriksson som sedan länge haft ena benet i jaktvärlden och det andra inom rallysporten.  

– Jag vill inspirera och ge andra motorintresserade en chans att träffa likasinnade, säger han 

Leif Fredriksson har A-licens och har både tävlat och agerat kartläsare sedan unga år. Han berättar att ingen har gjort en bilutställning för den ultimata jaktbilen på en mässa tidigare och genom detta initiativ hoppas han kunna inspirera och skapa en mötesplats för likasinnade. 

– Det är mycket snack på mässor och på sociala medier om hur man utrustar sin bil med belysning, inredning och allt vad det nu innebär så jag tänkte att det här vore väl någonting att hugga tag i lika fullt som att man åker till en bilmässa i Jönköping kring påsk och tittar på extrema bilar, säger han. 

Och tillägger: 

– De flesta som håller på med jakt måste dessutom ha en bil för att ta sig någonstans. Det handlar om att gå runt och titta och byta idéer om sina fordon, om hur man gör med sina hundar och så vidare, helt anspråkslöst. 

Anmälan kan göras fram till fredag den 29 april.  

👉 Klicka här för att ansöka om deltagande! 

Ända sedan 2002 har Swedish Game Fair varit det givna mässalternativet för alla som gillar jakt, fiske, hund, skytte och outdoor. Under resans gång har natursköna Tullgarns Slott varit som ett andra hem för oss och våra besökare, men när vi åter slår upp portarna 26–28 maj 2022 så gör vi det i ny slottsmiljö, nämligen på Skokloster slott, en pärla vid Mälaren som betraktas som ett av Europas främsta barockslott.  

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Man hittad död i jakttorn

Runt 9-snåret i morse larmades polisen om att en man hade hittats död i ett jakttorn i Jönköpings län. Polisen är på plats, men i

Nyheter

Manifestationer mot rådande rovdjurspolitik

Gävleborg har en av landets högsta koncentration av varg och stammen har blivit ännu större de senaste åren, trots riksdagsbeslut om det motsatta. Nu planerar

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.