Jakele sittdyna av nålfilt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-04-28

Jakele sittdyna av nålfilt

Sittdyna i nålfilt? Jo då, en sådan kommer med fler fördelar än vad du kanske kan tro! Sittdynan från tyska Jakele är tillverkad i just detta material och håller fukten och kylan borta från just ställen där du minst av allt vill ha just fukt och kyla. Dynan fick hänga med mig under några av säsongens alla timmar på pass – och har sedan dess en stående plats i min packlista.

Jakeles sittdyna är relativt tjock och är riktigt bekväm att sitta på. Den kommer med en axelrem av läder och rem för att binda ihop den efter att du har rullat ihop den. Sittdynan av slitstark nålfilt är dessutom av en väl tilltagen storlek. Utrullad mäter den 40 x 50 cm med en vikt på nästan 400 gram. Väl ihoprullad mäter den endast 40 x 10 cm och är kompakt nog att trycka ner i ryggan, eller hänga över axeln med den väl tilltagna bärremmen.

Håller sig (och dig) snygg och fräsch

Sittunderlaget har under jakttillfällen utsatts för allt från jakttorn till vassa stenar och fuktiga stubbar, men trots dessa eskapader har den hållit sig snygg och fräsch. Det enda den har krävt är att borstas av då och då, sedan har den varit redo för nya äventyr.

Nu väntar sommarens många fisketurer, och du behöver inte fråga mig två gånger ifall den här nya favoritprylen kommer att få hänga med ut i båten i sommar!

Se mer på www.frisport.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Man hittad död i jakttorn

Runt 9-snåret i morse larmades polisen om att en man hade hittats död i ett jakttorn i Jönköpings län. Polisen är på plats, men i

Nyheter

Manifestationer mot rådande rovdjurspolitik

Gävleborg har en av landets högsta koncentration av varg och stammen har blivit ännu större de senaste åren, trots riksdagsbeslut om det motsatta. Nu planerar

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.