Ad

Jaguargruppen till Swedish Game Fair

Antalet utställare på årets upplaga av Swedish Game Fair vid Tullgarns slott växer för varje dag. Det senaste tillskottet är Jaguargruppen, en av Skandinaviens största kedjor inom jaktutrustning.

Foto: SAUER

Företaget är grundat i Danmark med 25 år på marknaden. På Swedish Game Fair kommer du att få ta del av vapennyheter från Sauer, Remington och Caesar Guerini, plus att du kommer att få titta närmare på ammunition från Rio och produkter från bland annat Sig Sauer och Nordhunt.

Magasin Vildmarken är officiell mässtidning. Vill ditt företag också ställa ut på Swedish Game Fair 2019?
Klicka in på www.swedishgamefair.se för att läsa mer. Vill du medverka i mässtidningen? Kontakta daniel@vildmarken.se.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-03-22

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.