Ad

Jägarna hjälper drabbade lantbrukare

Jägarna hjälper

Många lantbrukare har problem med vildsvinsskador och nu finns det hjälp att få, av jägarna. I slutet av april drog Jägareförbundet nämligen igång Vildsvinshjälp.nu i ett försök att praktiskt kunna minska skadorna.

I dagsläget har cirka 1000 jägare ställt sig till förfogande och Magnus Rydholm, kommunikationschef på Svenska Jägareförbundet, är glad över engagemanget.

– Jag känner en väldigt stor stolthet och tacksamhet att så många engagerade jägare ställer upp och vill hjälpa till, säger han till Svensk Jakt.

Vildsvinshjälp är gratis, både för lantbrukarna och jägarna, och eftersom det är Jägareförbundet som håller i projektet så måste jägarna som deltar vara medlemmar i förbundet.

Anmälan och mer info finns på www.vildsvinshjälp.nu.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-05-17

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.