Ad

Jägare vådaskjuten av studsarkula

Under lördagen vådasköts en man i samband med en älgjakt i Ramvik, strax utanför Härnösand. Enligt polisen uppgift träffades mannen av en så kallad studsarkula som avlossades av en annan jägare i närheten. Mer uppgifter än så har polisen inte valt att dela ut.

– Vi har under söndagen haft kriminaltekniker på plats där vådaskjutningen inträffade och just i detta nu har vi utredare på plats vid Sundsvalls sjukhus där målsägaren ligger. Jag vet inte hur hans allmäntillstånd är men han är i alla fall i stånd att tala. Men jag kan av utredningstekniska skäl inte inte berätta var i kroppen han träffats, säger Josefine Perming vid polisen i Västernorrland till Svenskjakt.se

Den träffade mannen är i 60-årsåldern och kommer inom kort att transporteras till Gävleborgs sjukhus för fortsatt vård. Den andra jägaren, han som avlossade skottet, är misstänk för vållande till kroppskada och utredningen fortgår.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-13

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.