Ad

Jägare skadad av björn i Härjedalen

Enligt uppgift skadades en jägare av en björn under halvtiotiden på fredagsmorgonen alldeles i närheten av Lillhärdal i Härjedalen. Knapphändig och preliminär information från polisen säger att björnen efter att ha blivit skadeskjuten attackerade och bet jägaren flera gånger.

Jägaren fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset och det är ännu oklart vilka skador han ådragit sig. Björnen avlivades senare av de andra jägarna i jaktlaget.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-24

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.