Ad

Jägare bestulen på jaktvapen av narkotikapåverkade rånare

I början av året knackade det på hemma hos en jägare i Grums kommun. När han öppnade dörren blev han bestulen på sina jaktvapen av två pistolbeväpnade och narkotikapåverkade rånare.

Jaktvapen

Nya Wermlands-Tidningen skriver att rånarna, enligt uppgifter till dem, till en början krävde pengar – och därefter, under pistolhot, tvingade jägaren att öppna sitt vapenskåp.

Rånet pågick enligt uppgifter i två timmar och mot slutet anslöt ännu en rånare. En vecka efter att männen hälsade på så greps tre stycken personer – och lite senare ytterligare en.

– Alla fyra är häktade för grovt vapenbrott. Tre är även häktade för rånet, säger åklagaren Henrik Kindvall Lindell till NWT.

Alla fyra har under häktningsförhandlingarna nekat till inblandning i rånet.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-02-19

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.