Ad

IWA slår upp portarna

Idag börjar IWA Outdoor. Europas största branschmässa med fokus på Jakt och att som hör till. Vildmarken är via vår utsände på plats och kommer rapportera live under dagen.

IWA är årets happening i den europeiska jaktbranschen, där det erbjuds mycket av allt. Utbudet av utställare och produkter är enormt, och vi ser fram att spendera ett par dagar på mässan för att försöka snappa upp några av branchens alla nyheter.

Här finns även mängder av svenska utställare, så som Norma Precision, Stalon, Härkila och smyckesdesigner Paula Lindgren.

 

 

Zeiss Conquest V6

En av nyheterna som säkert kommer att låta sig talas om idag är Zeiss nya serie av kikarsikten, Conquest V6.

V6 består av tre sikten till att börja med, alla av dem med en 6x förstoring. Med en 1.1-6×24, en 2-12×50 och en 2.5-15×56 i V6-serien täcker de alla grundläggande behov; ett sikte för drevjakt, ett allround och ett för jakt i skymning. Det är möjligen inget som sticker ut jämfört med tidigare, men det intressanta i sammanhanget är dess kvalitet och priser.

Fler nyheter kommer att läggas upp under dagen, men även läsas mer om i söndagens utgåva av Magasin Vildmarken. Prenumerera gratis via www.vildmarken.se/prenumerera

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-03-03

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.