Invigning för toppmodern skjutbiograf

2020-01-21

Invigning för toppmodern skjutbiograf

Den 24 och 25 januari invigs en toppmodern skjutbiograf på Jaktia Jönköpings Hulukvarn Arena.

Invigning för toppmodern skjutbiograf

Den 24 och 25 januari invigs en toppmodern skjutbiograf på Jaktia Jönköpings Hulukvarn Arena.

Christian Larsson är glad att de nu kan erbjuda en skjutbiograf med den senaste tekniken. Foto: Staffan Johansson

– Skjutbiografen är toppmodern med den senaste versionen av utrustning som möjliggör skytteträning på scenarier som kan uppstå på ett naturligt sätt, säger Christian Larsson, VD på Jaktia Jönköping, i ett pressmeddelande.

Under dagarna kan man använda sitt eget vapen, men även testa nya, på en lång lista av spännande jaktscener. Dessutom kommer några av Sveriges ledande skjutinstruktörer att vara på plats för att ge tips och råd på hur man kan förbättra sitt skytte.

Skjutbiografen invigs den 24 och 25 februari. Under 2020 öppnar dessutom en älgbana – och även en modern pistolhall beräknas vara färdig under året.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.