Ad

Invigning för toppmodern skjutbiograf

Den 24 och 25 januari invigs en toppmodern skjutbiograf på Jaktia Jönköpings Hulukvarn Arena.

Christian Larsson är glad att de nu kan erbjuda en skjutbiograf med den senaste tekniken. Foto: Staffan Johansson

– Skjutbiografen är toppmodern med den senaste versionen av utrustning som möjliggör skytteträning på scenarier som kan uppstå på ett naturligt sätt, säger Christian Larsson, VD på Jaktia Jönköping, i ett pressmeddelande.

Under dagarna kan man använda sitt eget vapen, men även testa nya, på en lång lista av spännande jaktscener. Dessutom kommer några av Sveriges ledande skjutinstruktörer att vara på plats för att ge tips och råd på hur man kan förbättra sitt skytte.

Skjutbiografen invigs den 24 och 25 februari. Under 2020 öppnar dessutom en älgbana – och även en modern pistolhall beräknas vara färdig under året.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-01-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.