Ad

Inventering med viltkameror

Med hjälp av viltkameror ska inventering ske på lodjur och järv i Östersunds, Strömsunds och Ragunda kommuner där ett antal kamerastationer kommer att placeras ut.

Projektet är treårigt och viltkamerastationerna kommer att placeras på så vis att människor inte ska riskera att fångas på bild. Om man ändå tror att man blivit filmad eller fotad av stationerna så finns det skyltar som markerar platsen med tillhörande information om vem man ska kontakta.

Det är länsstyrelsen som genomför projektet och mer information om hur de hanterar personuppgifter finns här.

Källa: Länsstyrelsen.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-02-12

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.