Interjakt söker medarbetare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-06-21

Interjakt söker medarbetare

Är du en Produkt-/inköpsassistent med ett brinnande intresse för jakt, fiske och uteliv? Då kanske du snart har ett jobb inom en väldigt rolig bransch! Interjakt växer nämligen och så även deras behov av kompetenta medarbetare.

Du kommer på daglig basis arbeta direkt med fabriker i Asien och i Europa samtidigt som du skapar inköpsorders, hanterar frakter och analyserar kommande behov. I uppdraget ingår bland annat även att vara delaktig i att utveckla och designa produkter tillsammans med deras butiker och produktråd.

I ett pressmeddelande beskriver Interjakt vad de söker efter så här:

Du ska älska produkter och ha viljan att förbättra och skapa nya möjligheter. Vi är ett kreativt team som arbetar brett med många olika projekt samtidigt så du måste klara av att hålla många bollar i luften samtidigt och vara både strukturerad och stresstålig. Det är viktigt att du ser problem som möjlighet och fokuserar på att lösa dem på ett professionellt sätt. Vi arbetar dagligen med många internationella kontakter och det är viktigt att du är kommunikativ, både i tal och skrift, och givetvis behärskar du engelska till fullo.”

Låter det som ett jobb för dig? Hör av dig till Inköpschef anders.i@interjakt.com. Och lycka till!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.