Ad

Interjakt skapar mässa online

Coronatider föder kreativitet och nytänkande – och i en tid när många mässor ställs in så skapar Interjakt Group en onlinemässa tillsammans med Freewater Pictures.

onlinemässan

– Vi kände ett stort behov att hitta en lösning för våra kunder som vant sig vid att få råd och tips av produktspecialister inför de viktiga köp som ska göras. Plattformen vi byggt, onlinemassan.com, kommer förmodligen också att vara värd för fler mässor inom kort, säger Jonas Ås som är koncernchef för Interjakt Group Scandinavia.

Jonas Ås berättar att 50 varumärken och butiker redan är klara och att ännu fler är på väg in. Mässan startar fredagen den 8 maj och pågår fram till den 10 maj.

– Varumärkesleverantörerna kommer i första hand att fokusera på nyheter för säsongen och butikerna presentera de kampanjprodukter som skapats för säsongen. Alla besökare kommer att ha möjlighet att chatta och ställa frågor i realtid under mässans öppettider till produktexperter inom respektive område och varumärke, säger han.

Under dagarna tre kan den som vill få produktinfo, ta del av föreläsningar och dessutom få tips och råd som kan hjälpa jägare och fiskare att uträtta stordåd i köket. Förutom det kan man i ett samarbete med Volkswagen få en guide för hur man väljer ut sin kommande jaktbil.

onlinemässan

Gratis för alla besökare

Magasin Vildmarken kommer göra den officiella mässtidningen, en digital tidning som kommer innehålla allt det besökarna behöver veta för att lätt kunna navigera mellan utställarna och eventen. Mässan är gratis för besökarna.

– Jag uppskattar alltid nytänk inom det digitala, inte minst när det kommer till jaktbranschen. Så det var såklart ett enkelt beslut när vi fick frågan om att samarbeta med den digitala jaktmässan, säger Staffan Johansson, chefredaktör Magasin Vildmarken.

Jakt & Fiskemässan finns på onlinemassan.com – och redan nu kan den som vill gå in och registrera sig för att få löpande information inför öppningen av mässan.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-04-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.