Ad

Sveriges mest populära inskjutningstavla – nu som multimål! 

Nu är det hög tid att finslipa skytteformen inför jaktsäsongen – och varför inte göra det med Vildmarkens nya multimål? 

Tavlan ger dig möjlighet att skjuta flera serier på samma tavlor, ända upp till tolv stycken (tre stycken av fyra olika figurer/symboler). Och för dig som redan har ett inskjutet vapen, varför inte öva eller utmana en vän, eller en för handladdare som vill göra en laddstege? Möjligheterna är många! 

Tavlan är i A4-format. Den är centimetergarderad och i gråton för att tydligare visa var man träffar genom kikarsiktet. 

Klicka här för att ladda ner 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-08-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.