Ad

Inför poddinspelning: Ställ er fråga till Hunters Kristoffer Elffors

På onsdag gästas vi av Hunters Kristoffer Elffors. Nu har ni chansen att ställa era frågor till honom.

Svenska Hunter har sedan början av 1980-talet legat i framkant vad gäller elektroniska produkter till jägare – inte minst när det handlar om jaktradios. På onsdag gästas vi av Hunters Kristoffer Elffors – och förutom att lära känna honom lite bättre så kommer vi såklart snacka prylar, marknaden och framtiden för varumärket.

Har ni några frågor som ni vill att vi ställer till Kristoffer? Mejla till magnus@vildmarken.se så tar vi kanske upp dem under inspelningen på onsdag!

Tack för att ni lyssnar och läser!

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-10-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.